8 Şubat 2019 Cuma


VFS GLOBAL Antalya


    VFS GLOBAL Antalya, Konsolosluklar tarafından yetkilendirilen, Türkiye vatandaşlarının vize başvurularını yaptığı aracı bir kurumun Antalya ofisidir. VFS GLOBAL, Schengen ülkelerini ve Kanada’yı kapsamaktadır.

    NOT: Almanya ve İtalya Schengen ülkesi olması rağmen İDATA aracı kurumuna da resmi yetki vermektedir.

    VFS GLOBAL’in yetki alanları yalnızca 90 günü aşmayan kısa süreli seyahat vizeleri oluşturmaktadır. Bunlar turistik vize, ticari vize gibi vizeler olabilir. Kısa süreli vize türlerini görmek için vize randevu sitesine göz gezdirmenizi tavsiye ederiz. Vize türlerine göre VFS GLOBAL’in talep ettiği vize ücretleri de değişiklik göstermektedir. Bu vize türlerine de vize randevu sitesinden ulaşabilirsiniz.


VFS GLOBAL Türkiye Merkezleri

  
   Türkiye’nin birçok yerinde vize almak isteyen kişilerin başvurduğu bir aracı kurum olan VFS GLOBAL’İN Türkiye’de de çok sayıda ofisi vardır. Bunlar Ankara’da, İstanbul’da Harbiye ve Altunizade ilçelerinde, İzmir’de, Edirne’de, Bursa’da, Bodrum’da, Antalya’da ve Gaziantep’te ofisleridir.

    Kişiler ikametgahlarına göre bu VFS GLOBAL Türkiye merkezlerini ziyaret ederek vize işlemlerini başlatabilmektedir. Sadece dikkat edilmesi gereken husus VFS GLOBAL, yalnızca Schengen ülkelerini ve Kanada’yı kapsamaktadır. öteki ülkelerin vize işlemleri için vize randevu merkezinin danışmanlığını almanızı tavsiye ederiz.